keyboard_arrow_down

 

working xtreme

 

protection against xtremes

Working Xtreme er en serie af tek­niske produkter af høj kvalitet, i en klassisk og tidløs pasform designet til professionelle. Med det store pro­duktsortiment er det altid muligt at finde tøj som kan holde dig varm, og samtidig beskytte dig mod stærk vind og vedvarende regn.  Det vandtætte arbejdstøj er i et skandinavisk design, funktionelt og slidstærkt og kan sammen­lignes med almindeligt arbejds­tøj, som kan bruges dagen lang.

Se alle Working Xtreme produkter

stretch kollektion

komfortabelt arbejdstøj mens man arbejder

At være komfortabel, mens man arbejder, er ikke længere et problem med den rivende udvikling der er på arbejdstøjsmarkedet i dag - specielt stretchprodukterne er her for at blive. Vi er stolte af at kunne introducere de to ELKA Stretch kollektioner, med mekanisk stræk. En serie af produkter i et moderne design med brudte reflekser. Mekanisk stræk er optimalt for brugeren på grund af den specielle vævning. Kontinuerlige bøj- og flexbevægelser ødelægger ikke stoffet, og tøjet kan vaskes igen og igen uden at form og elasticitet påvirkes.

Den strækbare metervare er lamineret med en ELKA TECH PU-membran og certificeret til EN 343 klasse 4/4 vind-, vandtæt og åndbart produkt, der kan bruges som almindeligt arbejdstøj hele dagen.

Se vores Stretch katalog online

elka zip-in muligheder

working xtreme zip-in passer til alle skaljakker 

Zip-in midlayer jakkerne giver et bredt udvalg af kombinationsmuligheder til vores vejrbestandige skaljakker på tværs af de forskellige kollektioner Til det ydre lag af vores vindtætte, vandtætte og åndbare Working Xtreme eller Visible Xtreme skaljakker, har du muligheden for igennem dagen, at justere dit arbejdstøj til de skiftende temperaturer, med en isolerende midlayer termo- eller fleecejakke.

- Brug filtersøgning under Working Xtreme, for at finde alle Zip-in jakkerne. 

Working-Xtreme-By-ELKA-Black.jpg       

Se alle Working Xtreme produkter

elka denim

høj arbejdskomfort og holdbarhed

Denim er mere end bare et vævet materiale - det er en historie med stærke traditioner. Bomuldsstoffet blev meget populært brugt som arbejdstøj i guldmine industrien om­kring 1870’erne. I 1950’erne blev “jeans” taget ind som en modetrend og den er stadig lige så populær i dag som dengang. Denim arbejdstøj er nu vendt tilbage som kommercielt arbejdstøj i et moderne snit og pasform. Det altid populære robuste bomuldsstof er nu tilgængeligt i en vandtæt kvalitet, med høj arbejdskomfort og holdbarhed. En metervare med stolte traditioner, som beskytter dig i al slags vejr.

 

elka ripstop

stærk og pålidelig beskyttelse

Ripstop produkterne giver stærk og pålidelig beskyttelse igennem hele din arbejdsdag. Sættet er moderne, men med de traditionelle funktioner kendt fra vores andre vindtætte, vandtætte og åndbare produkter. Den kan bruges på tværs af arbejde i udendørs industrier, da stoffets høje åndbarhed og struktur sikrer en effektiv barriere mod vind, samt komfort under fysisk aktivitet, da svedet bæres ud på yder­siden, mens der opretholdes en behagelig kropsvarme på indersiden.

hovedkatalog

Find Working Xtreme online i vores hovedkatalog, sammen med vores historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

keyboard_arrow_up