keyboard_arrow_down

 

dry zone

 

 

dry zone er resultatet af mange års erfaring

Dry Zone er resultatet af mange års erfaring og produktudvikling indenfor PU-regntøj. Kollektionen dækker en bred vifte af holdbare, lette og fleksible PU/polyester produkter, der spænder fra basis regnsæt til produkter med nøje udvalgte detaljer. I Dry Zone kollektionerne findes også et bredt udvalg med høj synlighed, som alle er EN ISO 20471 certificerede. Alle produkter i Dry Zone kollektionerne har høj strækbarhed, som optimerer komfort og bevægelsesfrihed.

Se alle Dry Zone produkter

dry zone

pu produkter

Dry Zone er resultatet af mange års erfaring og produktudvikling inden for PU-produkter og dækker en velassorteret samling af holdbare, lette og fleksible PU/ polyester-produkter, der spænder fra et standard basissæt over til produkter med høj synlighed med multifunktionelle lommer og en række ekstra funktioner. Produkterne har høj strækbarhed, som optimerer komfort og bevægelsesfrihed.

dry zone d-lux

ekstra funktionalitet

Med Dry Zone D-Lux har vi tænkt ekstra funktionalitet ind i produkterne, så regntøjet i mindre omfang virker hæmmende. Der er adgang til tommestok lomme, cargo lomme og med lynlås i benene er komforten hævet. Reflekserne øger synligheden i de mørke timer på arbejdspladsen, så også sikkerheden er skærpet.

dry zone visible

EN ISO 20471 certificeret

Produkterne er EN ISO 20471 certificerede i henhold til reglerne for synlighed. Når arbejdet foregår udendørs, er sikkerhed blevet mere aktuel end nogensinde. Dry Zone EN ISO 20471 serien omfatter en standard regnjakke, overalls og buks samt en foret termo heldragt.

ekspertise inden for produktion

egen europæisk produktion 

I 60 år har ELKA produceret varer på vores egen fabrik i Europa. Det sikrer en høj, ensartet kvalitet og med en leveringstid på kun 4-6 ugers. Vores primære produktion er PU og PVC, hvor vi bl.a. høj-frekvens svejser alle samlinger. Vi bruger europæiske metervarer og trim i vores produktion. Vi arbejder med stabile underleverandører som kan stå inde for en høj kvalitet. Den europæiske produktion giver os mulighed for at tilbyde justeringer på eksisterende lagermodeller, som f.eks påsvejsning af handsker eller støvler. Her kan vi også tilbyde specialproduktioner i mindre antal.

  • check Metervarer af høj kvalitet
  • check Certifikater er af europæisk oprindelse
  • check Europæisk produktion 
  • check Størstedelen af sortimentet lagerføres og leveres fra dag til dag
  • check Special produktion med en leveringstid på 4-6 uger 
  • check Kort forsyningskæde

hovedkatalog

Find Dry Zone online i vores hovedkatalog, sammen med vores historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

elka lager

leverandør leveringssikkerhed

Hos ELKA holder vi alle katalogvarer på lager, centralt i Danmark. Alle produkter og lokationer er stregkode mærket, hvilket sikrer at kunden altid får det de bestiller. Vi samarbejder med stabile speditører, som er bevidste om kundens behov for en hurtig og sikker levering.

Fleksibiliteten hos Elka er stor og derfor arbejdes der ikke med begrebet „mindstemængder“. Udgår man i en størrelse eller mangler der bare en enkelt jakke, kan man altid bestille hos ELKA. Ingen bestillinger er for store eller for små!

keyboard_arrow_up