keyboard_arrow_down


visible xtreme

 

protection against xtremes

Vores EN ISO 20471-certificerede Visible Xtreme produkter er en serie af teknisk arbejdstøj af høj kvalitet, udformet til de professionelle erhverv. Produkterne sikrer høj synlighed og lever op til de nyeste europæiske sikkerhedsstandarder og med det brede sortiment er det altid muligt at beskytte dig mod stærk vind, vedvarende regn samt kulde.

Det vandtætte arbejdstøj er i et skandinavisk design, funktionelt og slidstærkt og kan sammenlignes med almindeligt arbejdstøj, som kan bruges dagen lang.

Se alle Visible Xtreme produkter

stretch kollektion

komfortabelt arbejdstøj mens man arbejder

At være komfortabel, mens man arbejder, er ikke længere et problem med den rivende udvikling der er på arbejdstøjsmarkedet i dag - specielt stretchprodukterne er her for at blive. Vi er stolte af at kunne introducere de to ELKA Stretch kollektioner, med mekanisk stræk. En serie af produkter i et moderne design med brudte reflekser. Mekanisk stræk er optimalt for brugeren på grund af den specielle vævning. Kontinuerlige bøj- og flexbevægelser ødelægger ikke stoffet, og tøjet kan vaskes igen og igen uden at form og elasticitet påvirkes.

Den strækbare metervare er lamineret med en ELKA TECH PU-membran og certificeret til EN 343 klasse 4/4 vind-, vandtæt og åndbart produkt, der kan bruges som almindeligt arbejdstøj hele dagen.

Se vores Stretch katalog online

elka zip-in muligheder

Visible xtreme zip-in passer til alle skaljakker 

Zip-in midlayer jakkerne giver et bredt udvalg af kombinationsmuligheder til vores vejrbestandige skaljakker på tværs af de forskellige kollektioner Til det ydre lag af vores vindtætte, vandtætte og åndbare Working Xtreme eller Visible Xtreme skaljakker, har du muligheden for igennem dagen, at justere dit arbejdstøj til de skiftende temperaturer, med en isolerende midlayer termo- eller fleecejakke.

- Brug filtersøgning under Visible Xtreme, for at finde alle Zip-in jakkerne. 

Se alle Visible Xtreme produkter

hovedkatalog

Find Visible Xtreme online i vores hovedkatalog, sammen med vores historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

keyboard_arrow_up