keyboard_arrow_down


visible xtreme

 

PROTECTION AGAINST EXTREMES

Vores EN ISO 20471-certificerede Visible Xtreme produkter er en serie af kvalitetsregntøj, udformet til de professionelle erhverv. Produkterne sikrer høj synlighed og lever op til de nyeste europæiske sikkerhedsstandarder, og med det brede sortiment er det altid muligt at beskytte dig mod stærk vind, vedvarende regn og kulde.

BREDT UDVALG I GENNEMTÆNKT DESIGN

Skaljakker, vinterjakker, zip-in jakker, softshelljakker, overalls, bukser og heldragter – du finder det hele i Visible Xtreme, både i hi-vis gul og hi-vis orange. Det vandtætte arbejdstøj er i et skandinavisk design, funktionelt og slidstærkt.

Et gennemtænkt design spiller en vigtig rolle hos ELKA, og det betyder, at du får kvalitetsregntøj med vægt på detaljerne. Det gælder f.eks. store inderlommer, mange øvrige lommer til uundværlige arbejdsredskaber, forstærkninger på udsatte steder, ID-lomme, 2-vejs-lynlås, lynlås i benene samt hætte og ærmer med justerbare funktioner. Alt i alt masser af funktionalitet til din arbejdsdag.

I Visible Xtreme indgår både produkter fremstillet af primært genanvendte materialer, under navnet ”Recycled by ELKA”, og ligeledes traditionelt fremstillede produkter. Langt hovedparten af produkterne fås i størrelserne XS til 5XL, hvilket sikrer et bredt udvalg af arbejdstøj.

STRETCH – FÅ DEN BEDSTE BEVÆGELSESFRIHED UNDER ARBEJDET

I Visible Xtreme finder du ELKA Stretch – vandtæt arbejdstøj med stretch, som giver dig fuld bevægelsesfrihed og masser af komfort, når du arbejder. Glem alt om stift regntøj – for med stretch kan du bevæge dig frit og føle dig godt tilpas hele arbejdsdagen.

Produkterne er fremstillet med mekanisk stretch, en speciel væveteknik, der giver tøjet de strækbare egenskaber, og som samtidig sikrer tøjet en god holdbarhed. Med mekanisk stretch kan tøjet holde til mange daglige buk i arbejdssituationer, og tøjet kan vaskes igen og igen uden at form og elasticitet påvirkes. Det betyder, at du får langvarig komfort og holdbarhed og bliver klædt på til at yde dit bedste.

Læs mere om stretch-kollektionen

ZIP-IN ZIP-OUT 

Hos ELKA lægger vi vægt på at udvikle vandtæt arbejdstøj med fleksible løsninger, og det er også tænkt ind i Visible Xtreme. Vælg en vindtæt, vandtæt og åndbar Visible Xtreme skaljakke som yderste lag og lyn en isolerende termo- eller fleecejakke ind i skaljakken. Sammen fungerer jakkerne som en vinterjakke, og når det bliver lunere i vejret, lyner du midlayer-jakken ud og bruger jakkerne hver for sig alt efter vejret.

Læs mere om ELKA Zip-in

ANVEND 3-LAGS-PRINCIPPET FOR NEMT AT TILPASSE DIT TØJ TIL VEJRFORHOLDENE

INDERSTE LAG:
SVEDTRANSPORTERENDE

Tætsiddende termoundertøj, der er åndbart og transporterer fugt væk fra kroppen. Brug f.eks. ELKAs termoundertrøje, art. 104500.

MELLEMLAG:
ISOLERENDE

Brug et mellemlag, der isolerer og varmer. Anvend f.eks. ELKAs midlayer, art. 150015R, der er velegnet både som mellemlag og som jakke afhængigt af vejret.

YDERSTE LAG:
BESKYTTENDE

Vandtæt og vindtæt jakke, der giver dig ultimativ beskyttelse mod vedvarende regn og kraftig vind. Brug f.eks. ELKAs skaljakke med stretch, art. 186000R, med et vandsøjletryk på 20.000 mm.

VISIBLE XTREME PRODUKTER

keyboard_arrow_up