keyboard_arrow_down


private label

Hos ELKA udvikler og producerer vi specialløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Vores erfaring og knowhow sikrer, at vi kan give den rette rådgivning vedrørende design, konstruktion, valg af materialer og produktion. Dette betyder, at du som kunde kan slappe af og føle dig tryg, når du vælger ELKA som samarbejdspartner.

EXPERTER I SPECIALLØSNINGER

Vores store viden om produktion og materialer er afgørende, når vi indgår i et samarbejde om specialproduktion. For mange af vores kunder er det dog også af stor betydning, at vi har en fleksibel og pålidelig leveringsstruktur. Vi producerer på vores egen fabrik i Litauen, og vi har et godt netværk i Kina, hvor vores leverandører har været partnere i over 20 år.

Vi løser mange forskellige typer af specialopgaver, såsom covers til cykeltrailere, beskyttelsesovertræk til elektronik på landbrugsmaskiner, overtræk til udendørs hængende brandslukningsapparater, overtræk til kajakker og overtræk til robotter. Vi skaber også modekollektioner – alle med det fælles mål om at sikre vandtæt beskyttelse.

VI HAR HJULPET 100+ VIRKSOMHEDER MED DERES SPECIALLØSNINGER

Hos Elka Rainwear er vi stolte af at være førende indenfor specialudviklede arbejdstøjs-løsninger. Med en rig arv i branchen er ELKA blevet synonym med ekspertise, en problemfri kreativ proces og pålidelige, fleksible leverancer.

 

Samarbejdet mellem Elka og Winther har strakt sig over flere årtier. Dette kreative partnerskab har involveret den specialiserede udvikling af vejrbestandige kalecher til deres populære ladcykler.

 

Samarbejdet mellem modebrandet Woodbird og Elka har været en løbende proces siden 2022. I dette partnerskab har Elka bistået med at udvikle moderigtigt regntøj.

I flere årtier har ELKA været førende i branchen inden for udvikling af topfunktionelt arbejdstøj til specialrengøring, som ISS f.eks. udfører på slagterier og i andre produktionsmiljøer. Gennem det gode og tætte private label samarbejde har ELKA prioriteret funktionalitet og kvalitet højest, hvilket sikrer at tøjet opfylder de høje krav, der gælder for produktionsrengøring. Denne forpligtelse til funktionalitet understreger ELKA's dedikation og ekspertise i at levere innovative løsninger, som passer til de udfordringer og standarder ISS skal leve op til.

Den kreative proces

Samarbejde er kernen i vores kreative proces. Vi forstår, at hver kunde har en unik vision for deres brand, og vi er dedikerede til at omsætte disse visioner til virkelighed. Elka Rainwear's samarbejdsorienterede tilgang indebærer tæt kommunikation med vores kunder, hvilket gør os i stand til at forstå deres brandidentitet, målgruppe og æstetiske præferencer. Vores erfarne designere arbejder hånd i hånd med kunderne for at udvikle private label arbejdstøjskollektioner, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne.

ØNSKER DU VORES HJÆLP TIL AT GØRE DIN IDE TIL VIRKELIGHED?

Vores mål er at gøre bestilling af Private Label-produkter til en hurtig, nem og sikker oplevelse. Hvert år levere vi Private label kollektioner til Danmark og hele verden. Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring til os på +45 97 14 24 22, og lad os tage en snak om dit projekt.

keyboard_arrow_up