Sponsorater

ELKA sponserer Team Rynkeby Midt-Vest


Serviceteamet i ELKA regntøj

Serviceteamet i ELKA regntøj

ELKA har støttet Team Rynkeby siden 2012

ELKA har støttet Team Rynkeby siden 2012


ELKA Rainwear har igen i år indgået et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby Midt-Vest, der hvert år cykler til Paris for at støtte børn med kritisk sygdom.

Vi har indgået et team-sponsorat for at bakke op om det arbejde, som Team Rynkebys 1.950 ryttere og 500 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island gør for børn med kritiske sygdomme.

 

PENGENE GÅR UBESKÅRET TIL BØRN MED KRITISK SYGDOM

 

Team Rynkeby

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritiske sygdomme.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dækker alle projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler i hvert land, doneres ubeskåret til lokale organisationer, som hjælper børn med kritiske sygdomme. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2018 donerede Team Rynkeby 70,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 29,4 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark. 

Team Rynkeby kører til Paris fra 29. juni til den 6. juli 2019. Se mere her: www.team-rynkeby.dk.

 

Du kan se Team Rynkeby Midt-Vest holdet her: https://team-rynkeby.dk/teams-1/tr-midt-vest/deltagere.aspx